logo Olde Veste
Olde Veste clubscheidsrechter-avond op woensdag 20 september

Olde Veste clubscheidsrechter-avond op woensdag 20 september

Nieuwsbericht

Voordat de competitie weer begint organiseert de bestuursgroep Voetbal/scheidsrechtercommissie voor de mensen die regelmatig of soms een thuiswedstrijd van een van de Olde Veste teams fluiten een clubscheidsrechteravond. Ook mensen die misschien wel eens een wedstrijd willen fluiten, maar er nog niet aan toe gekomen zijn, worden van harte uitgenodigd.

 Deze clubscheidsrechter avond wordt vindt plaats op woensdag 20 september a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in de kantine van Olde Veste. 

 De bijeenkomst vindt plaats met medewerking van Lennart Fledderus (trainer scheidsrechters bij KNVB) die een aantal scheidsrechter-thema’s zal behandelen, waaronder spelregelwijzigingen en het opfrissen van spelregelkennis. Ook bespreken we graag een aantal organisatorische zaken met jullie, waaronder het gebruik van het mobiele digitale wedstrijdformulier. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje en hapje en gelegenheid om even gezellig bij en na te praten.

 Meld je even aan per mail voor deze avond bij Karst Kuilder  (kuild025@planet.nl ) of Jaap Hielkema (j-hielkema@live.nl)

Bestuursgroep Voetbal/scheidsrechtercommissie

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top