logo Olde Veste
AED-apparaat blijkt uitstekend te werken !

AED-apparaat blijkt uitstekend te werken !

Nieuwsbericht

Misschien heeft u het opgemerkt vorig voetbalseizoen, maar de activiteitencommissie had het niet erg druk. Enerzijds had men te kampen met een totale onderbezetting (Lees: slechts 1 persoon, waarvoor hulde !) en anderzijds gingen door deze onderbezetting een aantal gerenommeerde activiteiten niet door. Naast het traditionele eieren zoeken met Pasen valt vooral de Avond4daagse te noemen. Voor een stad als Steenwijk is het te gek voor woorden dat de club met de kleuren van Steenwijk niet mee kon lopen in 2017.

Hier komt met ingang van dit seizoen hopelijk verandering in. Na een rondgang met het AED-apparaat is de evenementencommissie nieuw leven in geblazen. De commissie is op dit moment weer op niveau met onderstaande 5 mensen.
Ik adviseer jullie als webmaster deze mensen te betrekken in de activiteiten van jullie team. Je zult nog verbaasd staan wat jullie onderling voor elkaar kunnen betekenen.

Reageer ook tijdig op mogelijk vragen vanuit deze commissie, want anders zitten we zo weer zonder door een gebrek aan respons. Voor de avond4daagse zou je nu al je team kunnen warm maken voor het lopen met onze geel-blauwe kleuren. Wie weet worden wij als grootste vereniging dan ook weer eens de grootste groep!

Evenementen

Voorzitter
Martijn Mollema 06-37566332 evenementen@archief.oldeveste.com
Lid
Inge Wierda
Lid
Stefan Moes
Lid
Connie van Galen
Lid
Edwin Maters
Deel dit bericht

share op facebook  
Top