logo Olde Veste
Thema-avond voor samenwerkende amateurverenigingen

Thema-avond voor samenwerkende amateurverenigingen

Nieuwsbericht

Woensdag 15 november staat de thema-avond voor de samenwerkende amateurverenigingen van PEC Zwolle gepland. Deze avond, die wordt gehouden in het MAC3PARK stadion, begint met een plenaire bijeenkomst die wordt geopend door hoofd voetbalacademie Bert Ebbens. Vervolgens neemt Jan Kemkens, hoofd jeugdscouting van PEC Zwolle het stokje over en neemt hij de aanwezigen mee in een presentatie met als onderwerp; Jeugdscouting, de voorloper van de PEC Zwolle talent- en voetbalacademie. Na het verhaal van Kemkens vinden er diverse workshops plaats. Al deze workshops worden gegeven door trainers en/of fysiotherapeuten van de PEC Zwolle voetbalacademie en bestaan uit een theorie- en praktijkgedeelte.  

Programma 
18.45 uur – 19.00 uur: inloop 
19.00 uur – 19.30 uur: presentatie door hoofd jeugdscouting Jan Kemkens 
19.30 uur – 21.15 uur: workshops, keuze uit: 
1. 'Ontdekkend leren voetballen' (O9 tot en met O14) 
2. Verdedigen in combinatie met omschakelen (O15 en ouder) 
3. Keepers: van doelverdediger naar elfde veldspeler (alle leeftijden) 
4. Voorste kruisband: van operatie tot en met veldrevalidatie (voor zowel sportverzorgers als fysiotherapeuten)

Inschrijven 
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via een e-mail naarvoetbalacademie@peczwolle.nl. Vermeld daarbij je naam, vereniging en aan welke workshop je wilt deelnemen. Deelnemen is alleen mogelijk als je verbonden bent aan een amateurvereniging waarmee PEC Zwolle samenwerkt. Vorig seizoen was deze bijeenkomst een groot succes, we hopen ook deze jaargang weer op veel deelnemers en een mooie, leerzame avond.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top