logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – Zeerobben

Voorbeschouwing Olde Veste – Zeerobben

Nieuwsbericht

Zeerobben uit Harlingen: de promovendus, kampioen uit de tweede klasse L, die het tot nu toe uitstekend doet in de eerste klasse. Na drie overwinningen op Balk, VEV en Oranje Nassau, staan ze op een gedeelde eerste plaats. Verder kennen we Zeerobben van het voorbereidingstoernooi Caspar des Robles waar Olde Veste de laatste twee edities deelnemer was. Dus geheel onbekend is Zeerobben niet in Steenwijk.

Waar de start van de compititie van Zeerobben prima is, heeft Olde Veste momenteel 4 punten behaald uit de eerste drie wedstrijden. Het team is er veel aan gelegen om de strijd hedenmiddag aan te gaan om de reeks van overwinningen van Zeerobben te stoppen. Daarbij volgens de voorspelling een aangenaam weertje zodat de paraplu niet nodig zal zijn, betekent dit dat er voldoende ingrediënten aanwezig zijn voor een spannende wedstrijd hedenmiddag die onder leiding zal staan van dhr. E.M. van de Hoek geassisteerd door de vereniging assistenten de heren L.J. Bergsma en M.W. Holleboom.

We wensen alle supporters dan ook een prachtige voetbalmiddag toe.

De pupil van de week is  Jesse Eleveld van JO11-1

Deel dit bericht

share op facebook  
Top