logo Olde Veste
Week van de scheidsrechter bij Olde Veste

Week van de scheidsrechter bij Olde Veste

Nieuwsbericht

Vanaf komende zaterdag 7 oktober tot en met zondag 15 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Dit is een initiatief van de KNVB om meer aandacht aan de scheidsrechters te geven en deze belangrijke mensen binnen de voetbalclub nadrukkelijk te bedanken voor het wekelijks leiden van de wedstrijden.  

Ook binnen Olde Veste willen we de week van de scheidsrechter niet ongemerkt voorbij laten gaan en willen we de mensen die wekelijks of soms een wedstrijd fluiten bedanken. Dat doen we door alle spelers van de thuisspelende Olde Veste teams (van pupillen tot en met senioren) te vragen om na afloop van hun gespeelde wedstrijd op zaterdag 7 en zaterdag 14 oktober de scheidsrechter een hand te geven en de scheidsrechter te bedanken voor het leiden van de gespeelde wedstrijd . Een gebaar van waardering wordt te vaak alleen door de aanvoerder of door een klein aantal spelers gedaan en dat moet anders. Het zou mooi zijn dat ook na de Week van de Scheidsrechter het bedanken van de scheidsrechter structureel door alle spelers van Olde Veste wordt voortgezet.  

Ook zullen alle scheidsrechters die op zaterdag 7 of 14 oktober een wedstrijd fluiten een consumptiebon ontvangen waarmee ze een warme hap uit de kantinekeuken kunnen bestellen.

Namens de Bestuursgroep Voetbal/scheidsrechtercommissie

Karst Kuilder en Jaap Hielkema

Deel dit bericht

share op facebook  
Top