logo Olde Veste
Blom en Brandsma vertrekken aan het eind van het seizoen bij Olde Veste

Blom en Brandsma vertrekken aan het eind van het seizoen bij Olde Veste

Nieuwsbericht

De trainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma vertrekken aan het eind van het seizoen bij vv d’ Olde Veste ’54. Blom en Brandsma zijn op dit moment bezig aan hun derde seizoen als trainer van de vereniging.

De voetbalvereniging d’Olde Veste’54 en haar huidige trainers Leo Blom en Jan Derk Brandsma hebben besloten de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. Beide trainers zijn bezig aan hun derde seizoen. Blom en  Brandsma waren ook in de periode 2004-2009 al zeer succesvol werkzaam bij v.v. d’Olde Veste ’54.

Bestuurslid technische zaken Dirk Gerrits: “we hebben na een aantal goede gesprekken besloten dat de samenwerking na dit seizoen stopt. Jan Derk en Leo gaven aan dat zij aan een nieuwe uitdaging toe zijn. Wij kunnen ons daar in vinden en denken ook dat een nieuw gezicht voor de groep verfrissend kan werken.  We zijn overigens heel tevreden over het werk van beide trainers. Hoogtepunt was de tweede plaats die vorig seizoen werd bereikt met een record aantal punten van 53. Helaas zat promotie er na de nacompetitie niet in. Dit jaar zijn we wat moeilijk uit de startblokken gekomen, maar het gaat de laatste weken beter en we hebben nog alle kans op een goede klassering. Binnenkort keren een aantal langdurig geblesseerde spelers terug en daar worden we weer sterker van.

We hebben met beide trainers een hele goede werkrelatie opgebouwd: ambitieus met daarbij de wil om te presteren,  plezierig en constructief. Op deze manier gaan we ook de rest van het seizoen afronden.  Ik heb daar alle vertrouwen in”.  

Deel dit bericht

share op facebook  
Top