logo Olde Veste
D’ Olde Veste ’54 VR1 – Bruchterveld VR1: 5-0

D’ Olde Veste ’54 VR1 – Bruchterveld VR1: 5-0

Nieuwsbericht

Josine Meinen scoort hattrick

Na het jammerlijke verlies vorige week tegen DVS’33 Ermelo VR1, waardoor Olde Veste haar topklassering moest opgeven, staat vandaag het treffen tegen de nummer 10 van de competitie, Bruchterveld VR1, op het programma.

Bovenliggende partij
De vrouwen van Olde Veste en Bruchterveld doen in de eerste 10 minuten van de wedstrijd niet voor elkaar onder. Een vrije trap van Ricky Esselink in de 12e minuut belandt op het hoofd van Josine Meinen. Zij kopt de bak nonchalant in het doel van de kleine keepster van Bruchterveld. Olde Veste staat dan met 1-0 voor. Hierna zijn de vrouwen van Olde Veste de bovenliggende partij. Met af en toe vloeiende en mooie combinaties, maar meestal met wilde en ongecontroleerde passes naar voren, probeert de thuisploeg haar voorsprong te vergroten. Josine geeft in de 24e minuut vervolg aan een wel goed lopende actie. Ze bereikt Veerle Ulrich met een mooie voorzet vanaf de rechterkant, die fraai afrondt: 2-0. Vlak voor rust is het Krista Koster die, na goed doorzetten van de hardwerkende Rosana Kamsteeg, met een beheerst schot de 3-0 aantekent. Met deze terechte stand gaan de dames rusten.

Onrustig spelbeeld
Het niveau van de tweede helft is niet altijd even goed. Onzuivere passes en veel balverlies geeft een onrustig spelbeeld. Trainer Jan Mulder wisselt in de 60e minuut Kim Haverdil en Veerle Ulrich voor respectievelijk Samantha Grasmeijer en Laura Veltman. De vrouwen van Bruchterveld kunnen de weg naar het doel van keepster Rene Onderweegs niet meer vinden. In de gehele tweede helft creëren ze geen enkele kans. Olde Veste daarentegen krijgt het in de laatste fase van de wedstrijd nog even op de heupen als alweer Josine in de 76e en in de 88e minuut scoort. De ruime winst is een feit. Zo komt het plichtmatig spelende Olde Veste toch nog met een mooie uitslag als winnaar uit de bus. Het weekend kan beginnen!

Opstelling: Renée Onderweegs, Nienke Peereboom, Eva Marijke Moritz, Krista Koster, Helen Gorter, Kim Haverdil (60e min.: Samantha Grasmeijer) Ricky Esselink, Leonie de Weert, Veerle Ulrich (60e min.: Laura Veltman) Rosana Kamsteeg en Josine Meinen.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top