logo Olde Veste
Jan Mulder verlengt contract bij Olde Veste Vrouwen 1

Jan Mulder verlengt contract bij Olde Veste Vrouwen 1

Nieuwsbericht

Voor de kerst heeft Jan Mulder zijn contract verlengd met een jaar bij Olde Veste Vrouwen 1. Belangrijkste drijfveer voor hem, was dat het team achter deze verlenging staat en dat staat het hele team. Zowel het team als de technische commissie zijn zeer tevreden over zijn functioneren binnen het team en de sfeer die er heerst. Dat blijkt ook uit de stand op de ranglijst in de 2e klasse op dit moment, namelijk 2e. Berkum staat 5 punten boven VR1 en DVS Ermelo op 3 punten onder hen op plek 3. Jan hoopt op een kampioenschap of via een periodetitel de nacompetitie te halen. Daarbij blijven de leiders Johan Oosterhof en Liesbeth van der Sluis ook nog een jaar, de samenwerking bevalt goed.

Wij wensen Jan, Johan en Liesbeth een plezierige en succesvolle 2e seizoenshelft toe!

De technische commissie

Deel dit bericht

share op facebook  
Top