logo Olde Veste
Mooie opbrengst collecte NGSK

Mooie opbrengst collecte NGSK

Nieuwsbericht

STEENWIJK – De collecte voor het NSGK, in Steenwijk en ruime omgeving deels gelopen door leden van Olde Veste, heeft het mooie bedrag van 1.647,78 euro opgebracht. Van dit bedrag zal binnenkort de helft, 825,25 euro, worden overgemaakt naar de rekening van de penningmeester van Olde Veste.

Deze ruim achthonderd euro mag de zaterdagclub besteden aan het eigen G-team. Het team heeft aangegeven hiervoor graag zachtere ballen te willen aanschaffen. Op de laatste dag van de collecteweek voetbalde het G-team tegen het bestuur van Olde Veste. Mede dank zij een penalty, veroorzaakt door voorzitter Elbert-Jan Hesse, wonnen de G-voetballers met 3-2.
 
Van deze wedstrijd zijn een aantal leuke foto's gemaakt door Adri van Sleen. Deze zijn via deze link te bewonderen in het OV-fotoalbum.

 

Het is voor het tweede jaar dat de blauwgele voetbladclub de collecte voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind ondersteunt.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top