logo Olde Veste
Rick Vis assistent trainer

Rick Vis assistent trainer

Nieuwsbericht

Rick Vis wordt in het nieuwe seizoen assistent trainer van Olde Veste. Hij neemt daarmee samen met Willem Lanjouw de eerste selectie onder zijn hoede. Vis is nu trainer van Olde Veste JO17-1 dat uitkomt in de 2e divisie. Met dit team werd hij vorig seizoen overtuigend kampioen in de 3e divisie. Naast trainer was Rick in het verleden technisch jeugdcoördinator van de C/D jeugd. Als voetballer speelde hij jarenlang in het 1e elftal.

Rick Vis: “ Ik heb zin om aan de slag te gaan bij het 1e team en zie uit naar de samenwerking met Willem Lanjouw. Ik denk dat we een prima combinatie vormen. Maar allereerst ga ik nog met veel energie aan de slag bij mijn huidige team. We gaan ons uiterste best doen om in de 2e divisie te blijven”.

Folkwin Holtrop (technische commissie): “We zijn blij dat Rick deze rol gaat vervullen . We wilden het liefst iemand uit de eigen vereniging met kennis van de jeugdopleiding omdat er de komende jaren veel talent uit de jeugd doorstroomt. Rick kent de jeugdopleiding als geen ander en past daarom prima in deze rol”.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top