logo Olde Veste
Sinterklaas bij Olde Veste

Sinterklaas bij Olde Veste

Nieuwsbericht

Op vrijdagmiddag 1 december kwam Sinterklaas en 2 pieten bij Olde Veste aan. De organisatie van dit gebeuren lag in handen van de familie Mollema. Martijn Mollema verdiend hiervoor een groot compliment zonder anderen te kort te doen. In voorgaande weken was al een filmpje opgenomen, met behulp van Man de Mol producties.

Anderen die hebben meegewerkt aan dit kinderfeest waren: Jessica de Jonge, Manon Heyn, Ilja Splinter, Rianne Strijker, Elbert jan Hesse, Jack Berghuis, Alien Stuifzand, Johan Dolstra. 

Ook een dankwoord aan Gaatze Hellinga die de bus bestuurde.

 Een kinderfeest op vrijdagmiddag in de kantine bij Olde veste. 50 kinderen stonden buiten te wachten op de komst van sint en zijn pieten toen de bus op tijd aankwam aanrijden. Na ontvangst werd de sint en zijn pieten welkom geheten door Menno Mollema. Na een paar liedjes gezongen te hebben werden de verschillende teams naar voren gehaald voor een paar bijzonderheden die sint voorlas uit zijn grote boek.

Wat opviel was dat alle kinderen erg lief waren geweest, er meerdere spelers en speelsters graag keeper willen worden of dat al zijn. Voor ieder kind was er wat snoepgoed. Na een uur nam Sint met zijn beide Pieten afscheid en kregen alle kinderen een cadeau uitgereikt.

 Tot volgend jaar.

Foto's Sinterklaas gemaakt door Jan v/d Ploeg

Deel dit bericht

share op facebook  
Top