logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – Balk

Voorbeschouwing Olde Veste – Balk

Nieuwsbericht

 

Morgen de elfde wedstrijd van de huidige competitie, waar momenteel beide teams een positie bezetten in het grote middenveld van plaats 3 t/m plaats 12. Waar Olde Veste momenteel goede en mindere resultaten afwisselt, geldt dit ook voor Balk. Wat voor Olde Veste tot nu toe heeft geresulteerd in 4 winst, 4 verlies en 2 gelijke spelen.

Morgen staat in het teken om het positieve gevoel van afgelopen zaterdag mee te nemen in de wedstrijd tegen Balk. Balk waartegen we thuis de afgelopen 5 jaar 2 winst, 2 verlies en een gelijkspel hebben behaald zal zeker ook de intentie hebben om een aantal punten aan hun totaal toe te voegen. Dus alles is mogelijk, maar de Olde Veste mannen zullen er alles aan doen om drie punten toe te voegen aan de resultaten.

De wedstrijd  staat onderleiding van de  heer R. Weiland en hij wordt geassisteerd door de heren W. Renkema en P. de Jong.

De pupil van de week is

Nikki Bijkerk van JO11-6            

Deel dit bericht

share op facebook  
Top