logo Olde Veste
WILLEM LANJOUW nieuwe trainer v.v. d’Olde Veste ’54

WILLEM LANJOUW nieuwe trainer v.v. d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Willem Lanjouw wordt met ingang van het volgend seizoen de nieuwe trainer van Olde Veste. Lanjouw is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de zondag 2e klasser Peize. Daarvoor was hij gedurende een lange tijd trainer van diverse jeugdteams van Be Quick 1887 uit Haren. Met de A en de B jeugd speelde hij destijds in de landelijke tweede divisie.

Willem Lanjouw voetbalde in zijn jeugdjaren bij Be Quick 1887 uit Groningen en kwam twee seizoenen uit voor FC Groningen A1. Daarna speelde hij vele jaren als spits in het eerste elftal van Be Quick 1887. In het seizoen 2011/2012 vertrok hij naar SC Genemuiden. Hij speelde drie jaar voor deze club en vertrok daarna voor 1 jaar naar HHC Hardenberg, om vervolgens weer terug te keren naar Be Quick. In 2016 moest hij vanwege een hardnekkige knieblessure stoppen met voetballen op niveau. Lanjouw heeft de ALO in Groningen afgerond en is in het dagelijks leven docent aan het CIOS in Heerenveen.

Lanjouw: “Olde Veste is voor mij geen vreemde club. Ik heb er in de tijd dat ik jeugdtrainer was bij Be Quick vaak tegen gespeeld. Zij vielen me toen al op vanwege hun goede jeugdopleiding en het verzorgde voetbal. Ik was wel verrast dat Olde Veste mij benaderde, maar ik ben er blij mee. Olde Veste is een club met veel mogelijkheden, een goed georganiseerde vereniging waar jaarlijks veel talent uit de jeugd doorbreekt. Met zoveel talent moet het mogelijk zijn een goed team te vormen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen”.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top