logo Olde Veste
Zaterdag 9 december, 10.15u d’Olde Veste JO13-2 – V.V. Steenwijk JO13-1

Zaterdag 9 december, 10.15u d’Olde Veste JO13-2 – V.V. Steenwijk JO13-1

Nieuwsbericht

Vandaag de laatste wedstrijd van de Najaarscompetitie in de 1e Klasse, tegen onze buren  van Roodwit.

Vorige week waren we al kampioen geworden in Rouveen en deze laatste wedstrijd wilden we zeker in stijl afsluiten, om ook deze wedstrijd net als de overige wedstrijden  als winnaar uit de bus te komen. De afgelopen week stond dan ook in het kader van deze wedstrijd en misschien nog wel meer van de randzaken, eten, drinken, medailles, spandoek ( Jessica ), fotograaf Jacob regelen, jongens die hun haar een extra kleurtje gaven etc.

Voor de aanvang van de wedstrijd nog even een kampioensfoto en toen gingen we van start met een wat aangepaste opstelling t.a.v. de andere wedstrijden en zeker met een andere instelling, de randzaken waren de 1e helft nog vol in de hoofden van de spelers en  ondanks een paar prima kansen gingen we met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

Na de rust waren de spelers weer meer gefocust op de wedstrijd en wilden graag deze ook winnend afsluiten. Onze topscoorder Xavier had zijn vizier bijgesteld en al snel werd de achterstand omgezet in een 3-1 voorsprong door een hattrick van Xavier. Na deze 3-1 was de wedstrijd klaar, Steenwijk had geen geloof meer in een stunt en wij konden de wedstrijd rustig uitspelen, met zeker nog een aantal kansen op meer, maar al met al een prima afsluiting van de competitie, met fantastische cijfers, 9 gespeeld 27 punten en 37 voor en 14 tegen en dus de terechte Kampioen!!

Na de wedstrijd vloeide de champagne rijkelijk, was er een super taart ( dank Katinka ) en patat, frikandel, drinken en uiteraard de kampioensmedailles ( bedankt OV en Fransina ). Uiteraard Jacob Westra bedankt voor de foto’s! en uiteraard dank aan de vele trouwe supporters!!

Nu is het aan onze supertrainers Rick de Jonge en Davy Kuurman om de boys de komende week weer op scherp te krijgen voor de bekerwedstrijd van a.s. zaterdag, het zou toch mooi zijn om een ronde verder te komen.

Wedstrijdfoto's Olde Veste '54 JO13-2 door Jacob Westra

Kampioensfoto's door Jacob Westra

Deel dit bericht

share op facebook  
Top