logo Olde Veste
Workshop scheidsrechters dinsdag 13 februari 2018   

Workshop scheidsrechters dinsdag 13 februari 2018  

Nieuwsbericht

 

Dinsdagavond 13 februari 2018 organiseert de scheidsrechterscommissie een workshop voor scheidsrechters van Olde Veste  en v.v. Steenwijk. De workshop wordt gegeven door Lennart Fledderus, opleider en begeleider van scheidsrechters binnen de KNVB. Centraal staat het leiden van een wedstrijd in brede zin. Hoe laat je als scheids een wedstrijd zo goed mogelijk verlopen, hoe voorkom je dat een wedstrijd uit de hand loopt en hoe communiceer je verbaal en non-verbaal met spelers en begeleiders van de teams. Regels rond het uitdelen van tijdstraffen en gele en rode kaarten worden daarbij nog eens duidelijk uitgelegd. Verschillende spelsituaties zullen aan de hand van tv-beelden worden besproken. Een hele leerzame bijeenkomst voor onze scheidsrechters.  Ook andere belangstellenden zijn welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur en wordt uiteraard afgesloten met een hapje en drankje.  

Je kunt je opgeven bij Jaap Hielkema (j-hielkema@live.nl) of Theo Heegsma (tjheegsma@home.nl)

Deel dit bericht

share op facebook  
Top