logo Olde Veste
Zaterdag 13 januari is dé Olde Veste-dag van het jaar

Zaterdag 13 januari is dé Olde Veste-dag van het jaar

Nieuwsbericht

Misschien zonder dat we het zelf doorhebben, is de dag waarop Olde Veste zowel de traditionele Snertactie als de even traditionele Veiling houdt, dé Olde Veste-dag van het jaar. Want op geen enkele andere dag zijn zoveel van onze leden van vrijwilligers tegelijk belangeloos in touw voor hún club, ónze club dus. Alles door elkaar, jong, oud, meisje, jongen, man, vrouw, actief of niet, hónderden leden en vrijwilligers van Olde Veste zetten zich op die zaterdag in. Dit jaar is de Olde Veste–dag op zaterdag 13 januari.

In de ochtenduren verzamelen de ‘snertmensen’ zich in de kantine aan de Parallelweg. Ze worden tussen 9.15 en 9.30 uur daar verwacht. Rond half tien zal snert-commissie-coördinator Andries Huberts de menigte verwelkomen en de regels uitleggen. Het is de bedoeling dat lopers en rijders vanaf 9.45 uur op pad gaan om zoveel mogelijk huizen in Steenwijk-stad en de buitenwijken en een aantal buitendorpen van erwtensoep met worst te voorzien. Dit jaar wordt getracht 2.000 liter snert van slagerij Lantinga uit Meppel aan de man te brengen, liefst in combinatie met 900 befaamde Hema-rookworsten.
Deze middag zijn er vier vriendschappelijke wedstrijden op ons voetbalcomplex. Om 13.15 uur speelt Olde Veste JO15-1 tegen Urk JO15-1; om 13.30 uur voetbalt Olde Veste 2 tegen FDS 1, om 15.00 uur twee wedstrijden: Olde veste 1-Steenwijkerwold 1 en Olde Veste VR1-De Weide VR1.

Na afloop van de wedstrijden van onze beide selecties, is de al even klassieke OV-Veiling in onze kantine. Een keur aan diensten en goederen zal bij opbod worden verkocht. Hieronder zijn kavels die betrekking hebben op schoonmaak, auto’s en bijvoorbeeld tickets voor theater en voetbalwedstrijden. De meest recente lijst met kavels kunt u hier downloaden.

De veiling begint om 17.00 uur.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top