logo Olde Veste
Guido Wind blijft trainer JO 19-1 Olde Veste

Guido Wind blijft trainer JO 19-1 Olde Veste

Nieuwsbericht

 

Guido Wind is ook komend voetbalseizoen (2018-2019) trainer van Olde Veste onder 19-1. Guido is bezig aan zijn tweede seizoen bij de onder 19-1. Het team draait op dit moment keurig mee in de derde divisie.   

Wind: “Ik ben blij met de verlenging. Ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Olde Veste. Het is een mooie club met een goed draaiende jeugdopleiding. Het team doet het dit jaar prima. We hebben veel nieuwe spelers moeten inpassen, maar dat verloopt tot nu toe erg goed en aan het eind van het seizoen leveren we weer een aantal talenten af aan het 1e of het 2e. Volgend seizoen komen er opnieuw een aantal talenten uit de O17-1 door en dat biedt voldoende perspectief voor de toekomst”. 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top