logo Olde Veste
Jako-voetbaldagen bij s.v. VENO in Vollenhove

Jako-voetbaldagen bij s.v. VENO in Vollenhove

Nieuwsbericht

Beste voetballiefhebbers,

Dit jaar van 30 april t/m 3 mei organiseert sportevents4kidz de Jako-voetbaldagen bij s.v. VENO in Vollenhove. Ontneem de jeugd van jouw vereniging deze mooie kans niet! Maak het dus snel bij ze bekend op de training of de wedstrijddag! Let op. Vol = vol. 

Deze voetbaldagen zit vol met verschillende voetbalactiviteiten zoals; partijtjes, panna, voetvolley, boarding- en chaosvoetbal. Uiteraard is er ook een penaltybokaal met een mooie prijs. Deze week biedt de kids een ideale kans om de voetbalkunsten te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en actief van de vakantie te genieten. 

Jongens en meisjes van de leeftijd 6 t/m 14 jaar kunnen zich aanmelden. De kosten per kind bedragen € 107,- inclusief vele extra’s. Zo krijgt ieder een compleet Jako voetbal- of keeperstenue, wordt de lunch elke dag verzorgd en wordt er 2 keer per dag AA sportdrank uitgedeeld. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen en krijgt ieder kind een Jako Match wedstrijdbal t.w.v € 39,95.

Inschrijven kan tot 11 maart 2018 via de website www.sportevents4kidz.nl, wacht dus niet te lang. Laat ons alsjeblieft zo snel mogelijk weten of er interesse is. Dan komen wij flyers brengen met alle benodigde informatie. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier in de flyer.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Jako-voetbaldagen Vollenhove.

Voor vragen: Lars Groten

06-46717530 

Lars_groten@live.nl

Deel dit bericht

share op facebook  
Top