logo Olde Veste
Samen werking Olde Veste/Steenwijk JO19-2

Samen werking Olde Veste/Steenwijk JO19-2

Nieuwsbericht


Daar staan ze dan de mannen van het gemengde Olde Veste/vv Steenwijk Team. Op deze foto missen 2 Steenwijkers en twee Olde Veste mannen ivm ziekte. Roel ( staand rechts) helemaal in de voetsporen van z’n vader en grootvader met rood wit jack, ik gewoon in vertrouwd blauw van OV. Over de samenwerking van de clubs zijn we zeer tevreden, aan alle beide kanten van Olde Veste en vv Steenwijk worden we prima geholpen. Dat is zeer prettig en geeft vertrouwen in de toekomst. Daarvoor willen we beide clubs bedanken voor de ondersteuning die jullie ons geven. Sportief zitten we van JO19-2 in zwaar weer maar we hopen de positieve draad weer op te pakken in maart.

Deel dit bericht

share op facebook  
Top