logo Olde Veste
voorbeschouwing vv d’Olde Veste ’54 – vv Groningen

voorbeschouwing vv d’Olde Veste ’54 – vv Groningen

Nieuwsbericht

Vandaag een duel tegen een relatief onbekende tegenstander die voor het eerst in de geschiedenis op het eerste klasse niveau uitkomt. Door drie keer te zijn gepromoveerd is vier seizoenen heeft vv Groningen, dat op 27 februari a.s. 90 jaar bestaat, sportief een geweldige stap gemaakt. In de openingswedstrijd van dit seizoen wist het Olde Veste knap op een gelijkspel te houden. Dat leverde 1 van de 3 punten op die vv Groningen nu heeft.

Vorige week verloor vv Groningen met 6-0 van Blauw Wit 34. Maar die uitslag was een geen graadmeter van het duel want in de Leeuwarder Courant gaf de trainer van Blauw Wit eerlijk toe dat zijn ploeg de eerste helft van het kastje naar de muur was gestuurd.

Wil Olde Veste een rol van betekenis blijven spelen dan zal het niets anders moeten doen dan de drie punten in eigen huis houden.

De wedstrijd  staat onder leiding van de heer B.F. Pleiter  en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren M. Brandt en  J. Wesseling

De pupil van de week is Elise de Boer van JO11-8 pupil van de week

 

 


 

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top