logo Olde Veste
Klusdag Olde Veste zaterdag 10 maart

Klusdag Olde Veste zaterdag 10 maart

Nieuwsbericht

Afgelopen zaterdag 10 maart organiseerde Olde Veste een klusdag op het complex aan de Parallelweg, gestimuleerd door de landelijke actie NL doet.

Deze dag is zeer succesvol verlopen, er zijn mooie vorderingen gemaakt mbv vrijwilligers en de ondersteuning van enkele bedrijven. Bedankt voor jullie inzet, meedenkend vermogen  en enthousiasme, top ! 

Er is veel gepoetst. De smerige gevels van kantine en kleedkamers zijn schoongespoten, alle ramen en houtwerk zijn gereinigd. Ook het kassahokje, de kledingshop, de OV bus, dug-outs, reclameborden, afvalcontainers, en de platte daken zijn schoongemaakt.

Daarnaast is een begin gemaakt met het opknappen van de passage, er is een plafond aangebracht en vooruitlopend op de bestratingswerkzaamheden zijn kleine sloopwerkzaamheden uitgevoerd.

In de kantine zijn 3 tv schermen opgehangen, waardoor nuttige informatie aangaande onze club goed getoond kan worden.

 Een mooie slag gemaakt. De bedoeling is om dit 2 maal per jaar te organiseren. Tussendoor blijft er uiteraard ook genoeg te doen. De eerstvolgende klus is het vervangen van de bestrating in de passage. Mensen die hierbij willen helpen kunnen zich aanmelden bij Benno Hellinga: bhellinga@archief.oldeveste.com.

Foto's klusdag

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top