logo Olde Veste
Cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter gestart

Cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter gestart

Nieuwsbericht

In samenwerking met Olde Veste en de KNVB is afgelopen donderdag de cursus Spelbegeleider/pupillenscheidsrechter van start gegaan. Een groep jongeren van vv Steenwijk en Olde Veste en enkele volwassenen volgen de cursus. De cursus is opgezet volgens het ‘blended-learning’ principe, waarbij klassikaal leren, praktijkervaring en e-learning elkaar versterken. Via de app 'Het Nieuwe Fluiten' hebben de cursisten digitaal toegang tot alle spelregels, ontvangen zij quizvragen en kunnen ze elkaar feedback geven. De docent van de KNVB, Lennart Fledderus,  heeft daardoor goed inzicht in het niveau en de progressie van cursisten en kan ‘op maat’ de cursusavonden invullen. 

Met het aanbieden van deze cursus hopen de verenigingen op termijn voldoende spelbegeleiders en pupillenscheidsrechters te krijgen om de nieuwe spelvormen te begeleiden

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top