logo Olde Veste
Davy Kuurman terug bij v.v. d’Olde Veste ‘54

Davy Kuurman terug bij v.v. d’Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

De 18 jarige talentvolle aanvaller Davy Kuurman speelt volgend seizoen weer voor Olde Veste. Op dit moment is de jonge spits een vaste kracht in het eerste van v.v. Steenwijk waar hij deze competitie al 17 keer scoorde. Davy is voor Olde Veste geen onbekende. Hij doorliep er een groot deel van de jeugdopleiding. Na een uitstapje van een jaar naar vv Steenwijk keert hij dus volgend seizoen terug op het oude nest. Kuurman: “Ik heb de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Ik ga dan ook mijn best doen om een vaste plaats te veroveren”. Daarnaast denk ik dat ik veel kan leren van de nieuwe trainer Willem Lanjouw. Hij was ook altijd spits. Hij kan me vast beter maken”.

De Bestuursgroep Technische Zaken is blij met de komst van Davy

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top