logo Olde Veste
20 cursisten geslaagd!

20 cursisten geslaagd!

Nieuwsbericht

Donderdagavond 12 april hebben 20 cursisten van Olde Veste en vv Steenwijk de cursus spelbegeleider/pupillenscheidsrechter met succes afgerond. Onder leiding van Lennart Flederus (namens de KNVB) hebben de cursisten een tweetal avonden de keepjes van het vak geleerd. De geslaagden:

Namens Olde Veste :

Jessica de Jonge, Christian Borst, Remco van Asperen, Duco Dokter/C2, Aiden Lubbinge/ D1, Corne Meijer/ liam Harms/  C4,  Martijn Oldekamp/B3 , Joran Holkamp, Julian Dijkstra, Vincent de Velde, Jurre Krist, Yannick Sinzobakwira en Ahmed Mohammed Ahmed / B4

Namens Steenwijk:

Onno Kurver, Damian de Lange, Ricardo van Waveren, Hidde Bisschop, Rick de Lange, Thomas Vroklage.

 Van harte gefeliciteerd en succes in de toekomst met het fluiten van jeugdwedstrijden.

 Johan Dolstra/ Arjan Vroklage

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top