logo Olde Veste
“Olde Veste zoekt naar versterking van het  seniorenvoetbal”

“Olde Veste zoekt naar versterking van het seniorenvoetbal”

Nieuwsbericht

Het komende voetbalseizoen wil Olde Veste meer aandacht aan het seniorenvoetbal geven en daarbij de niet-prestatiegerichte teams meer trainingsfaciliteiten bieden. Het is van belang om het seniorenvoetbal een impuls te geven en als vereniging aantrekkelijk te zijn en te blijven voor spelers die niet in het 1e of 2e seniorenteam spelen of voor A-junioren die het komende seizoen naar de senioren overgaan.

In overleg tussen het bestuur en de bestuursgroep Voetbal is gekozen voor een nieuwe opzet bij de senioren door een nieuw derde team te formeren.  Bedoeling is dat in dat team spelers terecht kunnen die voetbalplezier willen koppelen aan wat minder vrijblijvendheid en in ieder geval 1x in de week willen trainen.  Deze trainingen willen we ook meer faciliteren door een trainer hiervoor aan te stellen.  Aan deze trainingen kunnen ook spelers van de overige seniorenteams deelnemen. Het is de bedoeling dat er vanuit dit nieuwe derde team ook meer uitwisseling tot stand kan gaat komen  met het tweede team of het vierde team. Het huidige derde team zal ook het komende seizoen als vriendenteam kunnen blijven spelen , maar dan als  vijfde seniorenteam in de competitie uitkomen.

De komende weken zal geïnventariseerd worden of er voldoende spelers voor het nieuwe derde en het huidige vierde team beschikbaar zijn.  Hierbij doen we ook nadrukkelijk een oproep aan potentiële spelers voor het derde en vierde team, want een ruime selectie spelers voor beide teams (minimaal 16 spelers) is nodig om goed de competitie door te kunnen komen. 

Heb je belangstelling voor het derde of vierde seniorenteam, of weet je van vrienden of kennissen dat ze weer graag in een seniorenteam willen voetballen ?

 

Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Jaap Hielkema (j.hielkema@live.nl) of Theo Heegsma (tjheegsma@home.nl) van de bestuursgroep Voetbal.

 

Bestuursgroep Voetbal

Deel dit bericht

share op facebook  
Top