logo Olde Veste
Samen werking Olde Veste – vv Steenwijk JO19-2

Samen werking Olde Veste – vv Steenwijk JO19-2

Nieuwsbericht

 
Het seizoen zit er op , nog twee toernooien 1 en 2 juni en dan hebben we het gehad.
Het was niet allemaal eenvoudig maar dat heeft zeker niet gelegen in de samenwerking OV/Steenwijk. Ik geloof dat we mogen zeggen dat het samen gestelde team JO-19-2 een succes was, want daardoor konden deze jongens voetballen. De meesten kenden elkaar al van school of van met en tegen elkaar gevoetbald te hebben. Een prachtig stel met alles er op en aan zoals je van 18/19 jarigen mag verwachten. Trainingsopkomst was niet altijd optimaal maar dank aan Harm en Lukas voor de gegeven trainingen. Ook dank aan OV A1 en B3 en Steenwijk B1 voor lenen van spelers, dat was in dit geval wel grappig want we konden van OV en Steenwijk lenen en toch viel het soms niet mee om een elftal compleet te krijgen. Voertaal was Nederlands, Engels en Hindi soms wel lastig maar ook uitdagend. Graag hierbij ook dank aan OV en Steenwijk voor de ondersteuning waar nodig, wat mij betreft zet de samenwerking voort en waar kan breidt uit want dit lijkt me wel de toekomst om te blijven genieten van goed voetbal in een goed georganiseerde organisatie.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top