logo Olde Veste
Vacature trainer 2e elftal dames ‘d Olde Veste ‘54

Vacature trainer 2e elftal dames ‘d Olde Veste ‘54

Nieuwsbericht

Wij zijn voor volgend seizoen (’18-’19) op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 2e elftal van de dames. De Damesafdeling bestaat uit 2 seniorenteams, waarvan VR1 uitkomt in de 2e klasse en VR2 uitkomt in de 4e klasse. Om verdere groei op termijn mogelijk te maken willen we het niveau van het 2e elftal samen met dat van het 1e elftal verder ontwikkelen en in de toekomst een 3e seniorenelftal starten.

Wat vragen wij:

  • Verzorgt twee keer per week (voorkeursavond in overleg) de training voor de dames van het 2e elftal, waarbij het onze voorkeur heeft om de trainingsstof, in goed onderling overleg, met de begeleiding van het 1e elftal af te stemmen.
  • Begeleiding, aansturing en coaching van het 2e elftal van de dames tijdens de wedstrijden
  • Draagt in overleg met de en de begeleiding van het 1e elftal zorg voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers.

Wat verwachten wij:

  • Minimaal in bezit van het diploma junioren trainer en/of bereid om een passende trainerscursus te gaan volgen.
  • Duidelijke tactische bespreking en coaching
  • Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen
  • Ervaring met dames/meidenvoetbal
  • Bekend zijn met de Meulensteen-methode
  • Communicatief en contactueel sterk

Wat bieden wij:

Goede trainingsfaciliteiten (waaronder twee kunstgrasvelden). Een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging, die het meisjes- en damesvoetbal naar een hoger niveau wil brengen en in alle leeftijdscategorieën spelaanbod wil creëren voor meisjes en dames. De mogelijkheid tot het behalen van een KNVB trainersdiploma.

Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen gericht aan het volgende e-mailadres: bvanderheijden@archief.oldeveste.com

Deel dit bericht

share op facebook  
Top