logo Olde Veste
Zeer geslaagd 4 tegen 4 toernooi voor basisscholen

Zeer geslaagd 4 tegen 4 toernooi voor basisscholen

Nieuwsbericht

Op woensdag 16 mei stond het derde vier tegen vier toernooi voor basisscholen, groepen 3 tot en met 6 weer op het programma op de velden Olde Veste ’54.

25 teams, 115 deelnemers van scholen uit de stad Steenwijk waren aanwezig. Op 6 uitgezette kleine veldjes werd er volop gestreden door jongens en meisjes.

Als veldbegeleiders waren leerlingen van Eekeringe aanwezig.  

Onder prima weersomstandigheden werd er volop strijd geleverd door teams met namen als: Beakids, Girlpower, Bliksem Schutters, Barcelona, Black Panters of De Moaties.  

Aan belangstelling van ouders of opa en oma’s ontbrak het vandaag ook niet. Tijdens de wedstrijden kregen de kinderen voldoende drinken, aangeboden door de kantinecommissie van Olde Veste.

Aan het einde van het toernooi gingen alle deelnemers met een vaantje, een attentie van Unive en alle ploegen met een beker naar huis.

Wij bedanken een sponsor die het ook dit jaar het weer mogelijk maakte dat de organisatie tevreden kan terugkijken op een geslaagd evenement en kinderen een mooie middag hebben gehad.

Volgend jaar zullen ook kinderen van 5 jaar en scholen in de omgeving van steenwijk uitgenodigd worden om aan dit evenement te gaan deelnemen.

Tijdens het toernooi heeft Klaas Brinkman foto's gemaakt. Deze kunt u hier vinden.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top