logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – Pelikaan-S

Voorbeschouwing Olde Veste – Pelikaan-S

Nieuwsbericht

Vandaag wordt om 15:00 uur afgetrapt  voor  de  “FINALE” nacompetitie 1ste Klasse – 2de Klasse.

Pelikaan-S is voor Olde Veste een onbekende maar zeer geduchte tegenstander. De ploeg speelde in 2014 nog in de 5e klasse en wist in een aantal jaren op te stomen naar de 2e klasse. Ook dit seizoen was het kampioenschap dichtbij. Tot op de allerlaatste speeldag waren er nog volop kampioens kansen. Maar na een bizarre ontknoping ging, door een nederlaag van Pelikaan-S, Bedum er die dag met het kampioenschap vandoor.

Pelikaan-S haalde tijdens de laatste wedstrijden van de competitie de voormalige eredivisie speler en bekende ex-trainer Joop Gall van onder meer Veendam en Go Ahead Eagles ter ondersteuning van de trainersstaf binnen.

Daar waar Olde Veste een verlenging nodig had in de halve finale van de nacompetitie zette Pelikaan-S ogenschijnlijk moeiteloos haar tegenstander Blauw Wit met 4-0 aan de kant. Kortom het belooft een spannende wedstrijd te worden. De winnaar van vanmiddag is ook winnaar van de nacompetitie. Wint Pelikaan-S dan promoveert het team naar de 1e klasse en degradeert Olde Veste naar de 2e klasse. Bij winst van Olde Veste blijft het team 1e klasser.

Olde Veste supporters moedig ons team aan , jullie ondersteuning wordt zeer gewaardeerd.   

******* Het motto van de selectie is *******

 

 De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer W. Wiersma en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren S.C. Brondijk en R. Werkhoven.

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top