logo Olde Veste

Business

V.v. d’Olde Veste is met ruim 1000 leden de grootste voetbalvereniging van de gemeente Steenwijkerland. Wij als sponsorcommissie laten u graag ervaren wat de meerwaarde is om sponsor te zijn van onze schitterende voetbalvereniging.

Dat d’Olde Veste’54 op sportief gebied hard aan de weg timmert blijkt uit het winnen van de Rinus Michels Award, de prijs voor de beste amateur-jeugdopleiding van Nederland 2007/2008. Maar ons voetbalcomplex gelegen aan de Parallelweg is niet alleen een plek om te sporten, maar het is ook een zakelijke ontmoetingsplaats. Om de twee weken, bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal, is er een prima mogelijkheid voor onze sponsoren om hun contacten met bestaande, maar ook nieuwe relaties uit te diepen.

Het feit dat d’Olde Veste’54 de grootste voetbalvereniging van de gemeente Steenwijkerland is zorgt er onder andere voor dat onze voetbalvereniging wekelijks veel aandacht krijgt van de plaatselijke media. U krijgt daar als onze sponsor veel exposure mee. Daarnaast bestaan er tal van mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze vereniging middels advertenties, onze nieuwe website, kleding, op borden etc.

Een voetbalvereniging als d’Olde Veste’54 is erg afhankelijk van haar sponsoren. Daarom willen wij onze huidige sponsoren bedanken voor hun bijdrage.

Wij heten u van harte welkom!

De sponsorcommissieDeel deze pagina met uw zakelijke netwerk


SCHEIDSRECHTERSFORUM


OV Scheidsrechtersforum Button

 

lEIDRAAD JEUGDOPLEIDING

 

meulensteen

 

OVTV

Olde Veste TV logo

Programma/Uitslagen