logo Olde Veste

Scheidsrechters

Zonder scheidsrechters zullen er geen wedstrijden zijn. Het is dus in ieders belang dat er voldoende scheidsrechters zijn. En het is ontzettend leuk om af en toe eens een wedstrijdje te fluiten. d’Olde Veste ’54 organiseert regelmatig cursussen voor nieuwe scheidsrechters, of vervolgcursussen voor de meer ervaren scheidsrechter. De scheidsrechterscommissie (zie Organisatie) staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om je aan te melden voor cursussen. Wil je een wedstrijd fluiten? Dan kun je jezelf via het scheidsrechtersforum aanmelden voor een wedstrijd. Ook bestaat er de kans dat de scheidsrechterscommissie je belt om je een wedstrijd aan te bieden.OV Scheidsrechtersforum Button  
imagesKZYQR9TRimages7Y4NK783 kaleimages41CC2WUW  

 KNVB Voetbal Masterz voetbalmasterz

Voor spelers uit het geboortejaar 1999 is het verplicht om een spelregelbewijs te behalen. Haal je deze niet dan mag je helaas niet voetballen.

Gelukkig heeft de KNVB een website ontwikkeld die je helpt om op een leuke wijze de spelregels te leren!

Leer mij de spelregels! >link website


Fairplay spelregeltest

spelregeltest

Met deze test kan je jouw kennis testen van het 7 tegen 7 voetbal. Als je minimaal 12 vragen goed beantwoordt, ontvang je het officiële Voetbalspelregel certificaat als bewijs dat jij de voetbalspelregels kent!

Waar wacht je nog op?

Doe de spelregeltest! >link website

Documenten

createpdfcreation_1

SCHEIDSRECHTERSFORUM


OV Scheidsrechtersforum Button

 

lEIDRAAD JEUGDOPLEIDING

 

meulensteen

 

OVTV

Olde Veste TV logo

Programma/Uitslagen