logo Olde Veste

Hoe plaats ik een bericht

Uw bericht insturen

Binnen een club als Olde Veste vinden veel interessante gebeurtenissen plaats. Natuurlijk is het belangrijk dat sommige van deze gebeurtenissen een plek op de website krijgen. Als redactie streven wij naar een eenheid in uitstraling, zodat alles overzichtelijk en leesbaar blijft. Om deze rede zijn er een aantal onderdelen waar je op moet letten bij het insturen van een artikel.  

Wie mag een artikel insturen?

Iedereen mag een artikel insturen, zolang deze gerelateerd is aan Olde Veste zaken. Als je zelf niet zo’n goede schrijver bent, kunnen wij zorg dragen voor een passend artikel. De redactie zal aan de hand van uw ingezonden informatie een artikel schrijven.  

Wat moet ik doen als ik een artikel heb waarvan ik vind dat deze op de website moet staan?

Heeft u zelf een artikel of informatie voor een artikel? Dan kunt u een verzoek bij ons indienen. Voor het indienen van een verzoek ontvangen wij graag: • Een passende titel of kop • Het artikel zelf of een duidelijke en uitgebreide omschrijving. • Naam van de schrijver/auteur. • Het liefst met foto in zo’n groot mogelijk formaat (pixels).   U kunt uw verzoek insturen naar: webmaster@archief.oldeveste.com Graag zien wij uw inbreng tegemoet! Jessica de Jonge Jack Berghuijs

SCHEIDSRECHTERSFORUM


OV Scheidsrechtersforum Button

 

lEIDRAAD JEUGDOPLEIDING

 

meulensteen

 

OVTV

Olde Veste TV logo

Programma/Uitslagen