logo Olde Veste

Contracten trainers verlengd

Nieuwsbericht


Voetbalvereniging d’Olde Veste’54 heeft de contracten verlengd met de trainers van het eerste en het tweede team. De contracten met hoofdtrainer Arno Hoekstra, assistent-trainer Peter Pot en keeperstrainer Frans Nijstad van het eerste team zijn met een jaar verlengd. Ook het contract van Ger Jan van der Hogen, trainer van het tweede, is met een jaar verlengd. ‘Een goede zaak voor de vereniging’, zei Andries Huberts, van de technische commissie, tijdens de ledenvergadering.

Arno Hoekstra Peter Pot Frans Nijstad

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top