logo Olde Veste

d’Olde Veste’54 op TV Oost

Nieuwsbericht

RTV Oost heeft zaterdag beelden gemaakt van de thuiswedstrijd d’Olde Veste’54 – Holwierde. De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgrasveld 2. Met de verwachte regenval is in goed onderling overleg tussen de besturen van de clubs en de scheidsrechter hiertoe besloten. De cameraploeg besteedde ook aandacht aan de Rinus Michels Award, die d’Olde Veste in 2008 heeft gewonnen en over de plannen voor de toekomst. Hiervoor werden Johan Dolstra en Folkwin Holtrop geïnterviewd. De beelden en interviews zijn op www.rtvoost.nl te zien.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top