logo Olde Veste

Bestuurslid Jaap Prins overleden

Nieuwsbericht

Vanmorgen bereikte ons het trieste bericht dat bestuurslid en lid van verdienste Jaap Prins is overleden. Jaap Prins was een Olde Vestenaar in hart en nieren en heeft vele jaren zich verdienstelijk ingezet voor de vereniging. Hij heeft vanaf 1995 vele functies binnen de club bekleed: voorzitter jeugdcommissie, scheidsrechter, lid toernooicommissie, wedstrijdsecretaris, kantinezaken en de laatste jaren secretaris. Ondanks zijn ziekte bleef hij zich inzetten voor de club. In het voorjaar zag hij zich genoodzaakt zijn functie als secretaris over te dragen. Jaap Prins is door zijn inzet eerder al benoemd tot lid van verdienste.

De vlag bij de ingang hing halfstok, de wedstrijden begonnen vandaag met een minuut stilte en de spelers van het eerste en tweede team speelden met rouwbanden om.

Het bestuur en leden van d’Olde Veste wensen de nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top