logo Olde Veste

Jubilarissen

Nieuwsbericht


Tijdens de ledenvergadering zijn maar liefst 10 jubilarissen gehuldigd. Jan Broer, tijdens deze avond gekozen tot de nieuwe voorzitter, is 25 jaar lid van de vereniging. Jan heeft in vele elftallen gespeeld, is trainer geweest, is al negen jaren bestuurslid (penningmeester en technische zaken) en tevens voorzitter van de sponsorcommissie geweest.

Interim-voorzitter Andries Huberts mocht 4 speldjes aan leden, die 40 jaar lid zijn, uitreiken. Topsponsor Henk de Boer van E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf BV heeft zelf vele jaren gevoetbald, is met zijn bedrijf al vele jaren hoofdsponsor en nauw betrokken geweest van de verbouwing en nieuwbouw van de accommodatie. Karst Kuilder is in 40 jaar leider, bestuurslid, trainer geweest en heeft in vele commissies gezeten. Roel de Vries is vele jaren leider en trainer geweest. Lammert Veen kon niet aanwezig zijn. Hij is ook vele jaren als trainer en leider actief geweest en heeft ook vele clubbladen ‘achter zijn naam staan’.

Maar liefst 5 leden zijn 50 jaar lid. Karst de Boer werd vorig jaar al benoemd tot lid van verdienste en deze titel spreekt voor zich. Bert Boonstra is actief geweest als grens- en scheidsrechter en is nog altijd vaste toeschouwer op de zaterdagen.

Adri van Sleen is in 50 jaren als lid speler en trainer van het eerste geweest, heeft vele foto’s voor de club gemaakt en is ook als leider en trainer actief geweest. Piet Timmerman werd evenals Karst de Boer benoemd tot lid van verdienste. Hij is actief geweest voor het clubblad, de snertactie, de bouwcommissie en vanaf nu neemt hij de ledenadministratie van secretaris Gerald Bolding over.

Tot slot kreeg Albert Groen een speldje. Albert is ook nu nog actief voor de vereniging: hij is toegetreden tot de financiële commissie.

 

Achter van links naar rechts: Albert Groen, Karst Kuilder, Henk de Boer, Piet Timmerman, Roel de Vries, Bert Boonstra;

Voor van links naar rechts: Karst de Boer, Adri van Sleen en Jan Broer.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top