logo Olde Veste

Nieuwe bestuursleden

Nieuwsbericht


Tijdens de algemene ledenvergadering van d’Olde Veste’54, vrijdagavond 26 november, zijn Jan Broer tot voorzitter en Gerard Bolding tot secretaris gekozen. De bestuursleden Folkwin Holtrop (technische zaken) en Jan Smook (wedstrijdsecretaris) werden herkozen.

Gerard Bolding (links) en Jan Broer.

Jan Broer heeft wegens zijn studie de vereniging een periode niet op de voet, maar op afstand gevolgd. ‘De laatste maanden ben ik uiteraard vaker rondom de velden te vinden. Mijn conclusie is: we kunnen supertrots zijn op de accommodatie, de velden, de prestaties en ook op sfeer en saamhorigheid. Het Olde-Veste gevoel is de rode draad in deze vereniging. Prestatiegericht voetbal, recreatief voetbal en saamhorigheid moeten in balans zijn. Daar sta ik voor. Het is mij een voorrecht om voorzitter van deze mooie club te zijn en in de voetsporen van Cor Bakker en andere voorzitters na zijn periode te mogen treden.’

Secretaris
Gerard Bolding keert na een jaar afwezigheid terug als secretaris. Hij is daarvoor jarenlang wedstrijdsecretaris bij de vereniging geweest, en doet al enkele jaren de ledenadministratie, die nu over wordt gedragen aan Piet Timmerman. Gerard was vanaf maart 2010 interim-secretaris. Hij nam de taken over van Jaap Prins, die wegens zijn ziekte de werkzaamheden niet meer kon uitvoeren. Helaas hebben we een paar weken geleden afscheid van hem moeten nemen.

Minuut stilte
Jaap Prins was helaas niet de enige die ons is ontvallen. Daarom werd voor de aanvang van de ledenvergadering een minuut stilte in acht genomen voor degenen die afgelopen jaar zijn overleden en voor familieleden van leden die zijn ontvallen.

Andries Huberts (links) en Roel Koolma.

 

Aftreden
Roel Koolma is eerder dit jaar als voorzitter afgetreden. Andries Huberts was tot vrijdagavond interim voorzitter. ‘Ik vond het een eer om een periode jou op te volgen. Ik kwam er nu achter wat het voorzitterschap allemaal inhoudt. En het is niet altijd even gemakkelijk. Als je bij andere verenigingen komt, dan krijgen we veel complimenten over hoe wij de club runnen. Dan doen we het goed en dat dringt niet altijd tot ons door’, richtte hij tot Roel Koolma.
Roel blijft actief voor de vereniging. Hij is de contactpersoon voor de gemeente als het gaat om de accommodatie en is actief met het werven van bordsponsors. ‘Ik heb het vele jaren met plezier gedaan en ik vind het leuk om op deze manier nog bij de club betrokken te blijven.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top