logo Olde Veste

Nieuwe bestuursstructuur

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 gaat werken aan een nieuwe bestuursstructuur. Er wordt een projectgroep samengesteld, die hiermee aan de slag gaat. De nieuwe structuur wordt bepaald door het principe ‘het bestuur bestuurt en de commissies voeren uit’. Het streven is om de nieuwe structuur op een extra ledenvergadering in juni 2011 te presenteren en dat die met ingang van het nieuwe seizoen (september 2011) wordt ingevoerd.

Tijdens de ledenvergadering werd dit plan aangekondigd. Interim-voorzitter Andries Huberts blikte kort terug op afgelopen jaar. ‘Het was een historisch jaar met de opening van de kunstgrasvelden en de vernieuwing van de overige velden. Het sportcomplex heeft een metamorfose ondergaan. En we zijn nog niet klaar: er komen 6 nieuwe kleedkamers bij en er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet. Sportief gaat het ons ook voor de wind en het ledental groeit alsmaar. Opvallend is de groei van het aantal dames/meisjes. De verwachting is dat er volgend jaar 150 dames/meisjes bij d’Olde Veste voetballen.’

Financieel staat de club er goed voor, zo bleek uit de cijfers van penningmeester Gerhard van de Ploeg.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top