logo Olde Veste

Olde Veste clubbladen in boekvorm

Nieuwsbericht

Chris Groen en Gerrit Heidingaleggen momenteel de laatste hand aan het inbinden van een hele reeks Olde Veste clubbladen. De twee rasclubmannen hebben uit alle hoeken en gaten het officiële cluborgaan naar boven weten te halen. In de bestuurskamer pronkt de serie boekwerken waarin het verleden van de club staat beschreven. ‘Het ziet er heel mooi uit en als het straks compleet is, heeft het zeker een meerwaarde’, vertelt Chris Groen. Gerrit Heidinga: ‘We hebben alle clubbladen op A4-formaat compleet. Deze zijn verschenen vanaf augustus 1974.’ Wel  is het tweetal ook op zoek naar nog oudere clubbladen. ‘We zoeken nog oudere clubbladen en die zijn ongeveer op A5-formaat. Het zijn clubbladen verzorgd door een drukkerij en daar zijn een stuk of 6 à 7 van verschenen omstreeks 1973. Als iemand nog dergelijke exemplaren op zolder heeft liggen, houden we ons zeker aanbevolen.’ Ook zoekt het duo de oudste clubbladen (gestencild) van de jaargangen 1959, 1960 en 1961.

Gerrit Heidinga kreeg een reactie van oud-secretaris Jan van der Knokke uit Oberhausen: ‘Ze moeten ergens in mijn kelder liggen. In ieder geval zoek ik naar deze clubbladen en zo gauw ik deze vind, stuur ik je deze toe. Doe de groeten aan alle oud-voetballers van O.V., die mij nog kennen. Gegroet van Jan van der Knokke.’

Heidinga: ‘Met het oog op het zestigjarig bestaan is natuurlijk alles uit het verleden van de club welkom.’ Dus wie nog materiaal heeft, oude clubbladen, foto’s of andere zaken, kan contact opnemen met Gerrit Heidinga, 0521-519032, of Chris Groen, 0521-517556.

 

 

 

.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top