logo Olde Veste

Olde Veste teams: kampioen en 4e Kerstzaalvoetbaltoernooi

Nieuwsbericht

Team 1 van d’Olde Veste’54 is kampioen geworden van het Kerstzaalvoetbaltoernooi, dat maandag en dinsdag in De Meenthe werd gehouden. Het versloeg in de finale Steenwijkerwold met 4-2. Team 2 werd 4e. De strijd om de 3e plek wordt altijd meteen beslist door strafschoppen. Olyphia nam deze serie beter van d’Olde Veste.

Clint Kruisweg werd tot beste speler van het toernooi uitgeroepen! De minst gepasseerde keeper was ook een Olde Vestenaar: Richard Stijker! Topscorer van het toernooi was tevens een Olde Vestenaar: Jeroen Braad scoorde 6 keer!

Giethoorn werd uitgeroepen tot de sportiefste ploeg en kreeg de Fair Play Cup.

De kampioensfoto is hier te zien.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top