logo Olde Veste

E1 strandt in finales

Nieuwsbericht


Het E1-team van d’Olde Veste’54 heeft zaterdag 8 januari in Franeker tijdens de finaledag van het Noord Nederlandse zaalvoetbalkampioenschap geen potten kunnen breken. Waar de voorrondes met zeer veel overtuiging werden gewonnen werd de ploeg nu vierde. Het doelsaldo van het eerdere toernooi (16 voor en 0 tegen) bleek geen garantie voor succes tijdens de finaledag. Één gelijkspel en twee nederlagen was het eindresultaat waarin Emmen, ZBC en Stiens de tegenstanders waren. ‘Het is goed voor de jongens dat ze op zo’n jonge leeftijd kennis maken met dit soort omstandigheden’, gaf trainer Martijn Mollema aan. Uiteraard was hij teleurgesteld omdat de verwachtingen hoog waren. ‘De grote en indrukwekkende sporthal in Franeker was iets nieuws. Het grote aantal ploegen en het vele publiek maakten het geheel wel heel spannend.’ Het goede spel van de voorrondes kwam er dan ook maar mondjesmaat tot stand. ‘Waar we ons in de eerdere wedstrijden wel eens een foutje konden veroorloven, kon dat nu niet,’’ was Martijn Mollema van mening. ‘Bij toekomstige beslissingswedstrijden of finales hebben ze deze ervaring en dat nemen ze mee. Dus wat dat betreft sluit dat aan bij de visie van d’Olde Veste in het kader van het opleidingstraject dat we voor ogen hebben.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top