logo Olde Veste

Geslaagde dienstenveiling

Nieuwsbericht

De dienstenveiling werd bezocht door zo’n 80 personen. En er werd op sommige kavels fanatiek geboden. Jannes Mulder had op zijn eigen bekende wijze de veiling goed onder controle en wist bij sommige kavels de prijs wat op te voeren. Mede door de gulle gaven van diverse ondernemers uit Steenwijk was er ook een groot aantal prijzen te winnen bij het “rad van fortuin”.

Het bestuur van de supportersclub bedankt hierbij de sponsors en de mensen die achter de schermen hebben meegewerkt om deze veiling een succes te maken. Zonder deze mensen was het zeker niet gelukt dit succes te behalen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top