logo Olde Veste

Ingebonden clubbladen overhandigd

Nieuwsbericht

Chris Groen en Gerrit Heidinga hebben tijdens de nieuwjaarsreceptie de laatste ingebonden clubbladen aan voorzitter Jan Broer overhandigd. De twee rasclubmannen hebben uit alle hoeken en gaten het officiële cluborgaan naar boven weten te halen. In de bestuurskamer pronkt de serie boekwerken waarin het verleden van de club staat beschreven.

Gerrit Heidinga: ‘We hebben alle clubbladen op A4-formaat compleet. Deze zijn verschenen vanaf augustus 1974.’ Wel is het tweetal ook op zoek naar nog oudere clubbladen. ‘We zoeken nog oudere clubbladen en die zijn ongeveer op A5-formaat. Het zijn clubbladen verzorgd door een drukkerij en daar zijn een stuk of 6 à 7 van verschenen omstreeks 1973. Als iemand nog dergelijke exemplaren op zolder heeft liggen, houden we ons zeker aanbevolen.’ Ook zoekt het duo de oudste clubbladen (gestencild) van de jaargangen 1959, 1960 en 1961.

Wie nog materiaal heeft, oude clubbladen, foto’s of andere zaken, kan contact opnemen met Gerrit Heidinga, 0521-519032, of Chris Groen, 0521-517556.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top