logo Olde Veste

OV 1 verliest uit van hekkensluiter

Nieuwsbericht

De goede resultaten in de oefenwedstrijden blijken geen garantie voor succes in de competitie. d’Olde Veste 1 ging hard onderuit bij de nummer laatst van de eerste klasse E Leeuwarder Zwaluwen. Na een dramatische eerste helft keek d’Olde Veste tegen een 1-0 achterstand aan. Na de pauze veranderde er eigenlijk niets en verder dan een afgekeurd doelpunt kwam d’Olde Veste dan niet. De thuisclub liep vrij gemakkelijk uit naar 3-0 en OV kon geen vuist maken. Tien minuten voor tijd moest het met 10 man verder na een rode kaart Friso Bakker.

Concurrent SV Urk won in de slotfase (89e minuut) met 2-1 van Drenthina en staat nu 4 punten boven d’Olde Veste.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top