logo Olde Veste

OV 1 wint van Go Ahead; A1 van Heerenveen

Nieuwsbericht

Het eerste elftal van d’Olde Veste’54 heeft dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe voetbaljaar winnend weten af te sluiten. Met 4-1 werd zaterdag eersteklasser Go Ahead Kampen van de afdeling Oost verslagen. Clint Kruisweg opende score. Kort daarna wist Go Ahead op gelijke hoogte te komen. Ondanks dat de tegenstander het betere van het spel had in het laatste gedeelte van de eerste helft, kwam OV via een eigen doelpunt van Go Ahead op 2-1. Na de rust speelde OV goed en met meer druk naar voren met als resultaat: twee doelpunten van Marne Bakker en 4-1 als eindstand. Een nuttige oefenwedstrijd, die de honger naar de tweede helft van de competitie alleen maar aanwakkert.

 A1 van OV speelde uit bij SC Heerenveen en won daar met 3-4. In het eerste gedeelte van de wedstrijd toonde het een beetje te veel ontzag voor het team van de BVO, maar gaandeweg kwam het meer en meer in de wedstrijd. Na een 2-0 achterstand wisten Daan Flobbe en Matthijs Wijnen de stand op gelijke hoogte te brengen. Na de 3-2 voor SC Heerenveen gaf OV gas en wist Matthijs Wijnen door een fantastische treffer, een afstandschot dat via binnenkant paal als een granaat binnensloeg, de stand weer in evenwicht te brengen. Yannick Kakassa bepaalde de eindstand op 3-4.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top