logo Olde Veste

Rob ten Wolde en Jasper Bouma nieuwe trainers B1 en A1

Nieuwsbericht

Rob ten Wolde uit Steenwijkerwold en Jasper Bouma uit Bergum worden met ingang van het nieuwe seizoen 2011-2012 de trainers van respectievelijk B1 en A1 van d’Olde Veste’54.

Rob ten Wolde volgt dan Jorden Abel op. Rob is 20 jaar en woonachtig in Steenwijkerwold, waar hij sinds 3 jaar één van de dragende spelers is van het 1e elftal. Vorig jaar heeft hij zijn opleiding aan het CIOS met succes afgerond en hij is in het bezit van trainersdiploma TC2. Als trainer heeft hij onder andere ervaring opgedaan bij Heerenveense Boys B1, waarmee hij kampioen werd van de 1e klasse.De Technische Commissie van d’Olde Veste’54 ziet in Rob een jonge en talentvolle trainer, die binnen d’Olde Veste de kans en ruimte krijgt zich optimaal te ontwikkelen. B1 speelt momenteel in de tweede divisie.

Rob ten Wolde

 

De Technische Commissie van d’Olde Veste is er ook in geslaagd om een waardige opvolger te vinden voor de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer bij A1, Ronald van de Burg.

De nieuwe trainer is Jasper Bouma afkomstig uit Bergum. Jasper is 27 jaar en vanaf 2000 in het trainersvak werkzaam bij diverse leeftijdsgroepen. Van de meeste trainersjaren is hij werkzaam geweest bij BCV uit Bergum. De laatse jaren is hij werkzaam als trainer bij de A1, waarmee hij via de nacompetitie promoveerde naar de 4e divisie. Jasper is ook dit seizoen trainer van A1. Ook is Jasper nog steeds actief als voetballer op 1e klasse niveau bij BCV Bergum. In het dagelijkse leven werkt hij als docent lichamelijke opvoeding bij het Liudger College in Drachten. Daarnaast is hij coördinator van de sportaccentklassen.

Jasper Bouma

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top