logo Olde Veste

A1 sponsort Mont Ventoux

Nieuwsbericht

Evenals vorig jaar hebben de A1-junioren van d’Olde Veste’54 ervoor gekozen om iets te doen voor een goed doel. Dit jaar hebben ze er wederom voor gekozen om looptrainer Ruud Schepers in te huren om de looptechniek naar een hoger niveau te brengen. Ruud Schepers zet zich actief in voor de strijd tegen kanker. Door het geven van looptrainingen haalt hij geld op voor de stichting Mont Ventoux.

Op 3 september 2011 gaat Ruud samen met vele andere deelnemers de Mont Ventoux beklimmen. Het streven is dat er op 3 september 500 personen deze strijd aangaan. Ten eerste is het doel van alle deelnemers bovenop de berg komen, maar het belangrijkste doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Een deel hiervan wordt beschikbaar gesteld aan het KWF en een deel wordt ter ondersteuning van lokale initiatieven aangewend.

Uiteraard is de stichting Mont Ventoux op zoek naar sponsoren maar bovenal stelt zij het erg op prijs als er in het 5e jaar meer dan 500 deelnemers mee naar boven kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie over deelname en sponsormogelijkheden op: www.goformontventoux.nl

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top