logo Olde Veste

Almere City op Cor Bakker toernooi

Nieuwsbericht


Nadat eerder bekend werd dat de titelverdedigers SC Heerenveen en Vitesse/AGOVV wederom actief zijn op het Cor Bakker C1 toernooi, heeft Almere City zich als zestiende ploeg aangemeld om op de vierde editie van het jeugdtoernooi een gooi naar de grote wisselbokaal te willen doen. Naast deze drie betaald voetbal organisaties zullen ook FC Zwolle, FC Utrecht en De Graafschap op zaterdag 28 mei op de velden van d’Olde Veste te bewonderen zijn.
Toernooivoorzitter Teun van Noorloos is blij dat veel clubs de weg naar het sportpark aan de Parallelweg opnieuw weten te vinden. ‘Door de aanleg van de kunstgrasvelden zijn we noodgedwongen er een jaar tussen uit geweest en dan gaan sommige clubs andere verplichtingen aan. Maar als je de lijst van deelnemers ziet, zijn we super tevreden’, aldus Van Noorloos die tevreden vaststelt dat het toernooi zijn hele goede naam heeft weten vast te houden.

Naast deze BVO-teams komen er ook nog tien gerenommeerde amateurverenigingen naar Steenwijk. ‘Dat Haaglandia opnieuw komt, spreekt me aan want die maakt het niet alleen binnen de lijnen maar ook zeker daarbuiten veel indruk. Maar ook AFC Amsterdam, tegenstander tijdens het jaarlijkse Rinus Michels toernooi en ARC, de jeugdvereniging van John Heitinga, komen naar Steenwijk. Daarnaast mogen we ACV niet vergeten. Ieder jaar te gast, een leuke club’, vertelt Teun van Noorloos met enige trots.
‘We zijn ook blij met een viertal nieuwe namen: DWS, Zeeburgia, DOVO en Alphense Boys. Nee, we hebben er zin en gaan proberen om er weer een fantastische voetbaldag van te maken.’ d’Olde Veste en het jeugdteam van de KNVB maken het deelnemersveld compleet. Jaarlijks is er wel een bekende scheidsrechter aanwezig. Met een lach wimpelt de voorzitter de vraag weg:  ‘Er zijn contacten, maar wie er uiteindelijk komt… is nog de vraag.’

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top