logo Olde Veste

OV 1 verliest van Grijpskerk

Nieuwsbericht


De kansen op het kampioenschap voor het eerste van d’Olde Veste worden met de week kleiner. De uitwedstrijd tegen Grijpskerk werd met 4-0 verloren. d’Olde Veste dacht in de eerste helft recht te hebben op een strafschop, toen Jacco Veenstra werd gevloerd, maar de scheidsrechter oordeelde dat het om een schwalbe ging. Geel voor Jacco, die later tegen zijn tweede gele kaart en dus rood aanliep. Met tien man probeerde OV het nog wel, maar Grijpskerk kon naar hartelust counteren.

De achterstand op koploper SV Urk is inmiddels opgelopen tot 9 punten. De Urkers lieten thuis allerminst een steekje vallen. Tegenstander Noordscheschut, die eerder Urk op een gelijkspel wist te houden, werd met 5-1 verloren.

Foto’s van Jacob Westra staan in het fotoalbum: klik hier

Een wedstrijdverslag van Clint Kruisweg staat hier

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top