logo Olde Veste

Sponsors OV bezoeken Ondernemers Sociëteit SC Heerenveen

Nieuwsbericht

De sponsorcommissie van d’Olde Veste’54 had zaterdag 5 februari de sponsors van de sponsorcommissie uitgenodigd voor een bezoek aan de Ondernemers Sociëteit Sportclub (OSS) Heerenveen, voorafgaand aan de wedstrijd SC Heerenveen-NEC. Samen met een aantal bestuursleden werden de sponsors verwelkomd door Ronny Venema, oud-speler van Old Forward, Olyphia en jaren de rechtsback van SC Heerenveen en later van SC Cambuur, en Joop Akkerman, bestuursvoorzitter van de OSS Heerenveen.

Joop Akkerman vertelde openlijk over het beleid van SC Heerenveen: de spelerstransacties, het aanstellen en ontslaan van trainers en over het sponsorbeleid van de club. De afdeling commerciële zaken van de eredivisieclub hebben momenteel maar liefst 1100 (!) sponsors weten vast te leggen. Dat aantal is wel eens hoger geweest, de economische crisis heeft ook zijn weerslag op het product voetbal.

De boodschap van Joop Akkerman was duidelijk: zorgen voor een positieve uitstraling, een positief imago en dat hangt niet alleen af van de prestaties, maar ook van de cultuur binnen de club. Kenmerken die zeker ook van toepassing zijn op een amateurvereniging als d’Olde Veste’54.

Na afloop overhandigde de voorzitter van de sponsorcommissie, Harry van Dalfsen, een Olde Veste sjaal aan Joop Akkerman.

Vervolgens werd gezamenlijk de wedstrijd SC Heerenveen-NEC bekeken. Een doelpuntloze wedstrijd, waarin het venijn in de staart zat. Beide teams hadden kans op de winnende goal, maar die viel niet. Na afloop was er een gezellig samenzijn in de business zaal.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top